Εκδήλωση του Startup Greece στο Πολυτεχνείο Κρήτης: “Opportunities for students in Innovation and Entrepreneurship”

Εκδήλωση του Startup Greece στο Πολυτεχνείο Κρήτης: “Opportunities for students in Innovation and Entrepreneurship”

Ο οργανισμός Startup Greece είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διοργάνωση της εκδήλωσης, με τίτλο “Opportunities for students in Innovation and Entrepreneurship”, με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, και σε συνεργασία με το European Startup Universe, υπό το πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου “European Startup Universe Closing Conference.”

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 και ώρα 11:30 π.μ. . Οι ομιλητές θα δώσουν μια πλήρη εικόνα του οικοσυστήματος, αλλά και θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε νέος βρίσκεται στην Κρήτη. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο νησί σε συνδυασμό με την διεύρυνση των ευκαιριών προς τους νέους που θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά και να τολμήσουν στο νεοφυές επιχειρείν. 

 

 Θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις και ομιλίες από τους:

– Θάνος Παράσχος, Organizer of the European Startup Universe
– Κώστας Καρζής, EU Project Manager at Startup Greece

Κλείσε το εισιτήριό σου για να εξασφαλίσεις τη θέση σου: https://bit.ly/OpInEnTUC
Περιορισμένες θέσεις – Είσοδος ελεύθερη.

Η πρωτοβουλία European Startup Universe τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτρόπου Καινοτομίας, Έρευνας, Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Νεολαίας, Mariya Gabriel (European Commission), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (European Committee of the Regions) και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (European Parliament).

 

** Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Leave a Reply